14 Haziran 2013 Cuma

İSTANBUL'DA DEV İSTİHDAM VE SAĞLIK YATIRIMI

İstanbul İş İlanları


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başakşehir’e inşa edilecek Bio İstanbul projesinde biyomedikal Ar-Ge ile çocuk hastanesi alanına da yer verileceğini belirterek, “Buralarda 20 bin eleman istihdam edilecek. Dünyanın her bir yanından bilim adamı görev yapacak; tabii diğer ülkelerde olan alanında deneyimli isimler de.” dedi. Bayraktar, projeye ilginin yoğun olduğunu ve pek çok ilaç şirketinin yer almak için başvuruda bulunduğunu da söyledi.
Bio City Development Company (BCDco) şirketi ile TOKİ iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi ortaklığı ile hayat bulacak olan projenin tıp alanında duayen aktörleri bir araya getireceğinin, yeni buluşların ortaya çıkmasına imkan sağlayacağını belirtiyor.
Törende söz alan Erdoğan Bayraktar, projenin Ar-Ge alanı olarak önemli rol oynayacağını belirtti. Projenin tamamlanmasının ardından 20 bin elemanın istihdama dâhil olacağını vurguladı.

1 yorum:

  1. İlk dönümlük blokumuzu güvence altına almak için Bay Benjamin finans ekibini kullanıyoruz. Finansal Hizmetlerdeki profesyonellikten memnunuz Benjamin ve kredi şirketi, Bay Benjamin'den kredimizi almak için kullandığımız% 2 faiz oranlı kredi oranıyla masaya yatırıyor biz de onlarla ayrı bir inşaat kredisi yapıyoruz. Bay Benjamin'in arkasındaki ekip ile her şey bir esinti oldu, yolun% 100'ü ve hiçbir soru sorulamayacak kadar aptalca değil. Bu Kredi memurunu% 2 RIO gibi düşük bir oranda kredi arayan herkese tavsiye ederim !! Her türlü kredi için bugün Bay Benjamin ve ekibine e-posta gönderin 247officedept@gmail.com Whats-Uygulama Numarası + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil